Plugins

Plugins voor de OpenX Ad Server

Plugins voor de OpenX Ad Server om geavanceerde functionaliteit toe te voegen

De OpenX Source Ad Server kan worden uitgebreid met zeer geavanceerde functionaliteit door het installeren van plugins. Wij bieden u een aantal plugins aan, maar kunnen u ook van dienst zijn bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte plugin voor uw eigen doelstellingen.

Er zijn inmiddels enkele gratis plugins beschikbaar, maar ook een enterprise-level plugin voor Retargeting.

Retargeting plugin voor OpenX Source Ad Server

Retargeting Plugin voor de OpenX Ad ServerDe Retargeting Plugin voor OpenX Source voegt geavanceerde retargeting functionaliteit toe aan de OpenX Source Ad Server. Dit stelt OpenX Source gebruikers in staat om advertentie campagnes te vertonen aan bezoekers die zeer waarschijnlijk veel interesse hebben in een product of dienst. De plugin verzameld gegevens over het gedrag van bezoekers of demografische data. Bij het aanmaken van een campagne kunnen de advertenties worden getarget op de aldus bekende informatie over bezoekers, ook als deze zich op een andere site bevinden.

OpenX Source statistieken als grafieken plugin (gratis)

Statistieken als GrafiekenDe Statistics as Graphs plugin voor OpenX Source presenteert alle historische data over adverteerders, campagnes, banners, websites en zones als grafieken. Veel mensen vinden het eenvoudiger of prettiger om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van statistische gegevens door een grafiek te bekijken dan via het raadplegen van tabellen met cijfers. Deze gratis plugin is te downloaden op de website van Adserverplugins.com.

Geolocation Magic Macros plugin voor OpenX Source (gratis)

Geolocation Magic Macros plugin voor OpenXDe Geolocation Magic Macros plugin for OpenX Source, kortweg Magic Geo, maakt het mogelijk om dynamisch de naam van de geografische locatie van een bezoeker in een banner in te voegen. Dit kan zowel in de HTML code als in de destination URL gebruikt worden. Door deze functie te gebruiken kan een banner automatisch worden aangepast aan de locatie van de bezoeker. Ook deze gratis plugin is te downloaden op de website van Adserverplugins.com.

Meer informatie?

Als u interesse heeft om meer informatie te ontvangen over deze plugins, of om een plugin te laten ontwikkelen, dan kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen.

Uw naam: *
Uw e-mail adres: *
Uw bericht aan ons: *
* = verplicht invullen
Deel dit via:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • email