OpenX Source hosting – referenties

OpenXadserver.nl is de meest ervaren specialist voor OpenX Source hosting in Nederland. Sinds de start van deze dienst in april 2008 hebben wij het grootste commercieel beschikbare OpenX Source hostingplatform ter wereld opgebouwd. Wij verzorgen de hosting van de ad servers van tientallen bedrijven in Nederland en daarbuiten, waaronder:

NDC Mediagroep

NDC Mediagroep is de uitgever van bekende regionale dagbladen zoals Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden, maar ook van ruim 50 lokale weekbladen. Al deze titels hebben een eigen website. Ook een aantal gespecialiseerde titels zoals tweenul.nl, Coachvanhetjaar.nl, Schaatskampioen.nl en Autocircuit.nl behoren tot het portfolio.

Sinds augustus 2010 verzorgt OpenXadserver.nl de hosting van de OpenX Source ad server van NDC Mediagroep.

RTV Noord-Holland

RTV Noord-Holland is al meer dan twintig jaar dé publieke regionale omroep van Noord-Holland, met gemiddeld 360.000 luisteraars en 826.000 kijkers per week. Daarnaast is er drukbezochte website, en alle reclame op deze site wordt vertoond met behulp van OpenX Source ad server.

De hosting van het OpenX Source systeem van RTV Noord-Holland wordt sinds juli 2010 verzorgd door OpenXadserver.nl.

Omroep Zeeland

Naast succesvolle radio- en televisie-programma’s heeft Omroep Zeeland ook een drukbezochte website, en apps voor telefoon en tablet. Behalve redactionele programma’s zijn er natuurlijk ook advertenties te zien en te horen. Alle online advertenties worden vertoond met de OpenX Source ad server.

OpenXadserver.nl verzorgt sinds juni 2012 de hosting van de OpenX Source ad server van Omroep Zeeland.

Motomedia

MotomediaMotomedia is het meest veelzijdige netwerk van automotive websites in Nederland. Vanuit een OpenX systeem worden alle campagnes beheerd op elf bekende titels zoals Routenet.nl, Autoblog.nl, Zomoto.nl, maar ook voor de Nederlandse bezoekers van de Duitse tweedehands auto-site Mobile.de.

Wij hebben de OpenX ad server van Motomedia in beheer sinds het voorjaar van 2008, en verzorgen daarnaast ook ondersteuning en training van nieuwe medewerkers, en consultancy over geavanceerde functionaliteit en website-integratie.

AdCombination

AdCombination is een Nederlandse advertentienetwerk dat is opgericht in januari 2010. AdCombination rekent de grootste adverteerders en mediabureaus tot haar klanten, en heeft toegang tot alle grote websites en uitgevers van Nederland.

Sinds de eerste dag verzorgen wij de hosting van de OpenX ad server van AdCombination. Het systeem is uitgebreid met geavanceerde functionaliteit zoals retargeting en volautomatische optimalisatie. Daarnaast verzorgen wij de ondersteuning van de traffic medewerkers en adviseren wij de directie van AdCombination over het optimale gebruik van de ad server.

Het snelle succes van het bedrijf bleef niet onopgemerkt, en zeven maanden na de start is AdCombination overgenomen door Specific Media uit Irvine, California.

Muzzy

Muzzy is een gespecialiseerd advertentienetwerk voor online muziekpromotie. Adverteerders kunnen terecht op 15 verschillende sites waaronder Jazz.nl, FaceCulture en MusicFrom.NL, en bereiken daarmee meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand.

Wij verzorgen de hosting van de OpenX ad server van Muzzy sinds de zomer van 2010.

DM3 Concepts

DM3 ConceptsDM3 Concepts is actief op het vlak van Performance Based Advertising en maakt gebruik van OpenX voor een effectieve distributie van banners en conversion tracking over alle mogelijke vormen van online advertentie kanalen.

De hosting van het OpenX systeem van DM3 Concepts wordt sinds mei 2011 verzorgd door OpenXadserver.nl.

Etnomedia

Etnomedia is Nederlands eerste media-adviesbureau gespecialiseerd in het cultuurgebonden en cross-cultural medialandschap. EtnoMedia beheert een eigen online netwerk bestaande uit vijf kanalen gericht op Surinamers, Marokkanen, Turken, Antillianen en Hindoestanen.

Sinds de zomer van 2008 verzorgen wij de hosting van de OpenX ad server van Etnomedia.

OpenX Source hosting informatie aanvragen

Indien u belangstelling heeft om de hosting van uw OpenX Source ad server uit te besteden aan OpenXadserver.nl, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.
  • Welke ad server gebruikt u op dit moment?
  • Hoeveel impressies heeft u (ongeveer) per maand?
  • Wij sturen een ontvangstbevestiging naar dit e-mail adres.
  • In eerste instantie ontvangt u informatie per e-mail, maar als dat nodig is zullen wij u eerst bellen om uw situatie nader af te stemmen.
  • Vermeldt eventuele details die relevant zijn voor uw situatie.
Deel dit via:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • email