OpenX Source hosting – referenties

OpenXadserver.nl is de meest ervaren specialist voor OpenX Source hosting in Nederland. Sinds de start van deze dienst in april 2008 hebben wij het grootste commercieel beschikbare OpenX Source hostingplatform ter wereld opgebouwd. Wij verzorgen de hosting van de ad servers van tientallen bedrijven in Nederland en daarbuiten, waaronder:

Omroep Zeeland

Naast succesvolle radio- en televisie-programma’s heeft Omroep Zeeland ook een drukbezochte website, en apps voor telefoon en tablet. Behalve redactionele programma’s zijn er natuurlijk ook advertenties te zien en te horen. Alle online advertenties worden vertoond met de OpenX Source ad server.

OpenXadserver.nl verzorgt sinds juni 2012 de hosting van de OpenX Source ad server van Omroep Zeeland.

Mannenmedia

MotomediaMannenmedia is het meest veelzijdige netwerk van automotive websites in Nederland. Vanuit een OpenX systeem worden alle campagnes beheerd op elf bekende titels zoals Routenet.nl, Autoblog.nl, Zomoto.nl, maar ook voor de Nederlandse bezoekers van de Duitse tweedehands auto-site Mobile.de.

Wij hebben de OpenX ad server van Motomedia in beheer sinds het voorjaar van 2008, en verzorgen daarnaast ook ondersteuning en training van nieuwe medewerkers, en consultancy over geavanceerde functionaliteit en website-integratie.

AdCombination

AdCombination is een Nederlandse advertentienetwerk dat is opgericht in januari 2010. AdCombination rekent de grootste adverteerders en mediabureaus tot haar klanten, en heeft toegang tot alle grote websites en uitgevers van Nederland.

Sinds de eerste dag verzorgen wij de hosting van de OpenX ad server van AdCombination. Het systeem is uitgebreid met geavanceerde functionaliteit zoals retargeting en volautomatische optimalisatie. Daarnaast verzorgen wij de ondersteuning van de traffic medewerkers en adviseren wij de directie van AdCombination over het optimale gebruik van de ad server.

Het snelle succes van het bedrijf bleef niet onopgemerkt, en zeven maanden na de start is AdCombination overgenomen door Specific Media uit Irvine, California.

Etnomedia

Etnomedia is Nederlands eerste media-adviesbureau gespecialiseerd in het cultuurgebonden en cross-cultural medialandschap. EtnoMedia beheert een eigen online netwerk bestaande uit vijf kanalen gericht op Surinamers, Marokkanen, Turken, Antillianen en Hindoestanen.

Sinds de zomer van 2008 verzorgen wij de hosting van de OpenX ad server van Etnomedia.

OpenX Source hosting informatie aanvragen

Indien u belangstelling heeft om de hosting van uw OpenX Source ad server uit te besteden aan OpenXadserver.nl, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.
  • Welke ad server gebruikt u op dit moment?
  • Hoeveel impressies heeft u (ongeveer) per maand?
  • Wij sturen een ontvangstbevestiging naar dit e-mail adres.
  • In eerste instantie ontvangt u informatie per e-mail, maar als dat nodig is zullen wij u eerst bellen om uw situatie nader af te stemmen.
  • Vermeldt eventuele details die relevant zijn voor uw situatie.
Deel dit via:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • email