Hosting overzicht oktober 2011

Totale uptime in oktober 2011 op Ad Delivery Platform 1: 99,991% (4 minuten downtime)

Totale uptime in oktober 2011 op Ad Delivery Platform 2: 99,991% (4 minuten downtime)

Totale uptime in oktober 2011 op Content Delivery Platform: 99,991% (4 minuten downtime)

Op 19 oktober om 19.23u trad er een storing op in een van de core switches. Dit leidde tot een netwerkprobleem toen de automatische omschakeling naar de reserve switch niet goed verliep. Technici zijn er in geslaagd om de volledige netwerkfunctionaliteit in 4 minuten te herstellen.

We hebben op dit moment twee afzonderlijke ad delivery platformen, die elk bestaan uit een groot aantal virtuele delivery servers, en een content delivery platform dat ook uit meerdere virtuele servers bestaat. We zijn bezig om de twee ad delivery platformen samen te voegen. Het doel hiervan is om de flexibiliteit en schaalhaarheid te vergroten, en tegelijkertijd de complexiteit van het beheer van de platformen te verminderen.

OpenX Source Ad Server