Capaciteit OpenX hostingplatform verder uitgebreid

Nadat we in oktober 2010 een verdubbeling van de capaciteit van ons tweede hostingplatform hebben gerealiseerd, is het gebruik ervan blijven toenemen. Om die reden, en ook omdat er in de komende weken nog enkele nieuwe klanten van het platform gebruik gaan maken, hebben we de capaciteit verder uitgebreid met nog eens 50%.

Tot nu toe hadden we het intern meestal over het ‘grote’ en het ‘kleine’ platform, maar door deze uitbreiding zijn ze nu qua verwerkingscapaciteit gelijk.

De afgelopen weken hebben we een extrapolatie gemaakt van de belasting van de servers, om zo de uiteindelijk haalbare topcapaciteit van de platformen in te schatten. We schatten in dat we per platform een volume van circa 12 tot 14 miljard impressies per maand kunnen realiseren. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om meer platforms in te richten. Al met al zijn we dus helemaal klaar voor verdere groei van de OpenX hosting-dienstverlening.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

Trackbacks

  1. […] een recente uitbreiding van de capaciteit van ons tweede OpenX hostingplatform, is nu ook ons eerste OpenX platform weer aan uitbreiding toe. Op verzoek van de klant die dit […]

OpenX Source Ad Server