Capaciteit OpenX hostingplatform verdubbeld

De capaciteit van ons tweede OpenX hosting platform is verdubbeld.

Voor de hosting van de OpenX systemen van onze klanten hebben we op dit moment 2 volledig onafhankelijke platformen in gebruik. Het ene platform wordt gebruikt voor een van onze zeer grote klanten, op het andere platform staan de OpenX systemen van de overige klanten (grote, middelgrote en kleine omgevingen).

In de komende paar weken worden op dit platform nog enkele klanten toegevoegd, en enkele bestaande klanten hebben uitbreidingen in de planning. Daarom hebben we ter voorbereiding alvast de verwerkingscapaciteit van dit tweede hostingplatform verhoogd. Dit houdt in dat het aantal zogenaamde ‘delivery nodes’ is verdubbeld.

Op de pagina ‘OpenX hosting platform en techniek‘ staat een uitgebreide beschrijving van de architectuur van onze platformen, inclusief een ontwerptekening waarin te zien is wat de plaats is van de delivery nodes in deze opzet.

We zijn verheugd over het vertrouwen dat onze bestaande en nieuwe klanten in ons hebben. Het totale volume dat we voor het einde van 2010 in de planning hadden is medio oktober al bereikt, en het einde van de groei lijkt nog niet in zicht.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server