Website OpenX.org onbereikbaar

Ik kreeg een e-mail van iemand die aangaf dat de homepage van de site erg traag is. Bij onderzoek bleek dat dit komt doordat de RSS feed van het OpenX weblog niet werkt. Dat is niet alles, de hele www.openx.org website, inclusief het blog op blog.openx.org en het community forum op forum.openx.org, lijkt ook down te zijn.

Gelukkig draait de infrastructuur van de hosted versie van OpenX (zoals adserver.openx.org) op aparte hardware, en deze lijkt niet te zijn betrokken bij dit incident.

De ‘OpenX System Performance’ pagina op status.openx.org doet het nog wel, maar deze toont geen enkele melding over deze storing.

update 18.33u: de website, het blog en het forum van OpenX zijn weer bereikbaar.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server