Nieuwe versie van de OpenX Reference Guide

OpenX Reference GuideIk heb de OpenX Reference Guide, die ik enkele jaren geleden gemaakt heb, weer helemaal geactualiseerd, zodat de inhoud overeenkomt met de werking van de meest recente versie van OpenX Ad Server.

In dit Engelstalige paper (32 pagina’s) vindt u een uitgebreide beschrijving van OpenX Ad Server, een uitleg van alle belangrijke begrippen en termen, en een gedetailleerde beschrijving van het aanmaken van een adverteerder, campagne, banner, website en zone. Daarna wordt geavanceerde onderwerpen behandeld, zoals het rekenmodel voor het vaststellen van de ‘probabilities’ en de targeting van banners.

download Download: OpenX Reference Guide

Version: 1.0
Updated: 2010/08/07
Size: 312.56 KB
About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server