Nieuwe gratis plugin voor OpenX: Geolocation Magic Macros

Het team van Adserverplugins.com heeft een nieuwe gratis plugin voor de OpenX Ad Server gepubliceerd: Geolocation Magic Macros.

Geolocation Magic Macros plugin voor OpenXDe Geolocation Magic Macros plugin voor OpenX, kortweg Magic Geo, maakt het mogelijk om dynamisch de naam van de geografische locatie van een bezoeker in een banner in te voegen. Dit kan worden gebruikt in de HTML code en in de Destination URL. Met deze nieuwe functie kan de inhoud van een banner automatisch worden aangepast aan de locatie van een bezoeker.

Demonstratie

De banner hieronder laat zien hoe dit werkt door de landnaam en landcode en de naam van het continent te laten zien, inclusief een link naar het Wikipedia artikel over uw land.

De code in deze HTML ziet er als volgt uit:
You are currently in <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/{geo.country.enc}" title="read about {geo.country} on Wikipedia" target="_blank">{geo.country}, country code {geo.country_code}</a>, which is part of {geo.continent}.

Meer informatie en downloaden

Er is een product pagina met alle informatie, documentatie en een link om deze gratis Geolocation Magic Macros plugin for OpenX te downloaden.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server