OpenX cursus en Master Class op 3 juni 2010 in Amsterdam

Op donderdag 3 juni 2010 organiseert Erik Geurts op dezelfde dag zowel een cursus “Werken met OpenX” als een OpenX Master Class. Dit alles vindt plaats in Amsterdam.

Cursus “Werken met OpenX”

Deze cursus is bedoeld voor mensen die de OpenX software willen gaan gebruiken voor het beheer van advertenties op één of meerdere websites. Het niveau is afgestemd op mensen die geen kennis of ervaring hebben met OpenX, of die hun kennis over OpenX willen opfrissen. U heeft geen technische kennis nodig, ervaring met het gebruik van internet is voldoende.

Meer informatie, downloaden van de brochure en aanmelden:
http://www.erikgeurts.nl/openx/cursus/

OpenX Master Class

Deze master class is bedoeld voor ervaren gebruikers van de OpenX software die hun kennis willen vergroten en extra toepassingsmogelijkheden willen ontdekken. Aan de hand van de vragen en onderwerpen die de deelnemers zelf aandragen wordt het programma voor de master class samengesteld.

Meer informatie, downloaden van de brochure en aanmelden:
http://www.erikgeurts.nl/openx/masterclass/

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server