Oplossing voor Campaign Underdelivery probleem

Het komt vaak voor dat contract campagnes in OpenX v2.8 te weinig impressies krijgen. Toen OpenX versie 2.8.2 werd uitgebracht in oktober 2009, werd daarbij ook vermeld dat dit probleem zou zijn opgelost. Maar al snel werd duidelijk dat het nog steeds voorkwam.

Er is nu echter een oplossing voor ontwikkeld, die beschikbaar is als bug report and patch voor versie 2.8.2 en versie 2.8.3. Meer informatie over dit probleem, en de wijze waarop het is opgelost in dit Engelstalige bericht.

Update 24 januari 2010: Deze oplossing is nu ook verwerkt in de aanstaande versie 2.8.4 van OpenX Ad Server, waardoor ook mensen die liever geen patches verwerken er over kunnen beschikken.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server