OpenX versie 2.6.5 uitgebracht

Het is een beetje ondergesneeuwd door de release vorige week van de nieuwe OpenX Ad Server versie 2.8, maar er is ook een upgrade van versie 2.6 branch uitgebracht. Het meest recente versienummer daar is nu 2.6.5.

OpenX v2.6.5 verhelpt 30 bugs en security problemen en heeft 1 nieuwe functie. Een paar krenten uit de pap: het tellen van kliks op AdSense advertenties werkt weer, een paar aanpassingen voor mensen die OpenX draaien op de PostgreSQL database, en de API laat nu ook toe om delivery limitations aan banners toe te voegen of te veranderen. Alle informatie staat in de release notes (waarschuwing, zeer technisch informatie!).

Zoals bij een security release altijd het geval is, is het verstandig om bestaande systemen zo snel mogelijk te upgraden. Een upgrade van een eerder versie van 2.6 naar deze v2.6.5 is vrij eenvoudig, aangezien er niets veranderd in de database.

OpenX versie 2.6.5 is te downloaden via het download archief van OpenX.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server