Ontmoet OpenX in Amsterdam op 26 maart 2009!

Voor veel mensen is OpenX de ad server die ze elke dag gebruiken, misschien wel zonder er veel bij stil te staan. Ze realiseren zich misschien niet dat een groep mensen dagelijks aan de OpenX software werkt, om het uit te breiden en te verbeteren.

Scott Switzer is de oprichter van OpenX en de leider van de community. Scott vormde 6 jaar geleden een team dat van OpenX een ad server van wereldklasse heeft gemaakt, en hij leidt nog steeds de OpenX community om iedereen te betrekken bij het uitbouwen van OpenX tot een uniek online ad serving product.

Erik Geurts is al jaren lid van de OpenX community, en hij adviseert bedrijven die hulp vragen over OpenX. De kans is groot dat u berichten van Erik heeft gelezen op het OpenX forum of op zijn blog!

Scott en Erik komen naar Amsterdam voor een middag vol vragen en antwoorden, discussies over de OpenX roadmap en feedback. Ontmoet Scott en Erik in Amsterdam op donderdag 26 maart. Dit is een uitgelezen kans om uw ervaringen over OpenX te delen, om de vragen te stellen die u al een tijd in gedachten had, en om andere OpenX gebruikers te ontmoeten.

Deze gratis informele bijeenkomst begint om 15 uur en zal duren to ongeveer 19 uur. De locatie is Cafe De Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20-22, 1012 CP Amsterdam.

De praktische details op een rijtje:

  • Bijeenkomst: OpenX informal community session
  • Datum: donderdag 26 maart 2009
  • Tijd: van 15 uur tot 19 uur
  • Locatie: Amsterdam, CafĂ© de Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20-22
About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server