OpenX versie 2.6.4 uitgebracht

Gisteren is OpenX versie 2.6.4 uitgebracht. Deze upgrade verhelpt een security probleem dat eerder deze week werd gemeld. Op het OpenX weblog staat het hele verhaal.

Uiteraard is het in gevallen met security problemen belangrijk om alle OpenX installaties zo snel mogelijk bij te werken. Gelukkig is het voor gebruikers van OpenX 2.6 een vrij simpele upgrade omdat er geen veranderingen zijn aan de structuur van de database. Kijk ook even naar deze procedure voor OpenX upgrades. Als u geen zin heeft om het zelf te doen, kunt u ook contact met mij opnemen.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server