OpenX versie 2.6.3 uitgebracht

Eerder deze week is OpenX version 2.6.3 uitgebracht. Deze upgrade heeft vooral te maken met het verhelpen van bugs en bevat daarnaast een paar kleine verbeteringen. De aankondiging op het OpenX blog bevat een link naar de release notes en er is ook een lijst van de meer dan 80 veranderingen in deze upgrade.

Ik heb de laatste dagen een tiental upgrades van eerdere versie naar deze versie uitgevoerd. Het upgrade proces is vrij eenvoudig, aangezien er geen veranderingen zijn in de database structuur (tenzij het een upgrade was van OpenX 2.4 naar 2.6). Hoe dank ook is het altijd een goed idee om beproefde aanpak voor OpenX upgrades te volgen. U kunt de upgrades ook uitbesteden aan ons, neem daarvoor contact met ons op.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server