OpenX werkt prima in Google Chrome

Deze week werd een nieuw product van Google uitgebracht, de web browser Chrome.

Ik heb Chrome gedownload en uitgeprobeerd met een paar sites en applicaties die ik vaak gebruik. Een daarvan is uiteraard OpenX, en het werkt prima. Wat ik mooi vind is dat ik een zogenaamde ‘application short cut’ kan maken, dat wordt een icoontje op mijn bureaulbald. Als ik op dat icoontje klik opent de browser zonder alle zichtbare toeters en bellen, waardoor je het maximale uit de beschikbare schermruimte haalt.

Ik heb de OpenX 2.6 gebruikersinterface uitgeprobeerd via Google Chrome, en tot nu toe werkt alles wat ik heb bekeken zoals ik het verwacht. Ik heb ook gegeken naar een sites en de advertenties die daarop via OpenX worden vertoond. Wederom geen nare verrassingen, alle banners verschijnen keurig in beeld net als met de andere belangrijke browsers.

Google Chrome start zeer snel op en het lijkt of pagina’s net zo snel of zelfs sneller inladen dan bij andere browsers. Ik werk nu een dag met Google Chrome en ik ben onder de indruk. Microsoft’s Internet Explorer en Mozilla’s Firefox (mijn huidige favoriet) hebben er waarschijnlijk een zeer sterke concurrent bij gekregen.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server