OpenX versie 2.6 uitgebracht

Het OpenX team heeft vandaag versie 2.6 van hun software uitgebracht. Het is een lang ontwikkelproces geweest, ik heb al sinds november 2007 beta-versies uitgeprobeerd. Maar ik heb het nieuwe systeem zien groeien en elke nieuwe beta bevatte interessante nieuwe features.

Er zijn te veel belangrijke features om in een blog bericht te noemen, maar ik wil zeker de nieuwe ‘single page call’ even noemen, waarmee webmasters hun site flink sneller kunnen maken. Ook heeft deze nieuwe versie een API, en de mogelijkheid om meerdere gebruikers aan te maken met diverse permissies.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server