OpenX 2.5.70-beta uitgebracht

Het OpenX team heeft een upgrade uitgebracht van de OpenX 2.5 beta software, dit keer gaat het om versie 2.5.70-beta. Naast een aantal bug fixes is de meest belangrijke verandering dat er vertalingen zijn toegevoegd. OpenX heeft zich voorgenomen om de software in vele verschillende talen beschikbaar te stellen, en deze upgrade ondersteunt 11 talen waaronder Frans, Duits, Italiaans, Japans en eenvoudig Chinees. Ik denk dat het een slimme zet is om de hele wereld als hun markt te beschouwen en niet alleen maar Engelstalige gebruikers.

Ik heb gisteren een aantal van mijn OpenX installaties bijgewerkt, zonder enige problemen. Volgens de bug tracker heeft deze nieuwe beta oplossingen voor 29 bugs (waarvan een groot deel te maken heeft met de vertalingen).

Het lijkt er op dat de 2.5 beta software steeds dichter bij een stabiele situatie komt, en het team van OpenX heeft meerdere keren gezegd dat ze versie 2.6 zullen uitbrengen zodra het stabiel is. Ik kijk daar naar uit.

About Erik Geurts - onafhankelijk OpenX Source Specialist

Erik Geurts is een zeer ervaren onafhankelijk OpenX Source specialist, OpenX Source hosting provider en plugin ontwikkelaar. Hij is sinds eind 2003 actief betrokken bij de OpenX community, onder andere als trainer en consultant. Hij is ook eigenaar van een bedrijf dat hosting van de OpenX Source software verzorgt, en daarnaast geavanceerde plugins voor OpenX Source ontwikkelt. Erik Geurts heeft als OpenX consultant gewerkt voor honderden bedrijven in tientallen landen.

OpenX Source Ad Server